Thursday, 22 November 2012

sedih okayyy :(



“Lifting Chelsea’s first Champions League trophy, in Munich, was the best achievement in club history and without doubt the highlight of my career to date, both as a player and manager. It is a memory I will treasure for the rest of my life. I have a deep and unreserved passion for Chelsea Football Club and I would like to sincerely thank all of the staff, my players and of course the Chelsea fans, for their tremendous and unconditioned support in the intense time I have been the manager at the Bridge. I wish all of them every success for the rest of the season and beyond.” - Roberto di Matteo

#CopyPaste from Malaysian Blue Army Supporters ^^




Terima Kasih :)

Wednesday, 21 November 2012

Roberto Di Matteo

#ROBERTO DI MATTEO


*Legend yang pernah bermain dengan sepenuh hati untuk Chelsea.

*Legend yang tak pernah kenal erti putus asa,sentiasa sayangkan Chelsea,kembali ke ex club untuk jadi assistant manager.

*Legend yang bawak Chelsea kembali ke landasan yang betul,walaupun satu saat kita di ambang penyingkiran dari UCL.

*Legend yang bawak Chelsea beat kelab2 terbaik dunia,Napoli,Benfica,Barcelona,Bayern Munich TANPA beli sorang player pun,just guna team yang sama,so called team kuda tua oleh rivals.

*Legend yang jadi manager pertama bawak Chelsea menang UCL,cup yang Roman Abramovich dan fans Chelsea nak sangat,cup yang manager2 terbaik dunia Mourinho, Scolari, Hiddink, Ancelotti, AVB tak mampu nak bagi dekat Chelsea.


nia!






Terima Kasih :)

Wednesday, 13 June 2012

the GREAT!

Memang ALLAH sengaja menemukan kita
dengan orang yg salah supaya kita
dapat menjadi penilai yg baik.


memang ALLAH sengaja menemukan kita
dengan orang yg salah supaya kita
sedar bahawa kita hanyalah makhluk yg
sentiasa mengharapkan pertolongan
ALLAH.


memang ALLAH sengaja menemukan kita
dengan orang yg salah supaya kita
dapat KASIH SAYANG YANG TERBAIK,
KHAS UNTUK DIRI KITA.


memang ALLAH sengaja menemukan kita
dengan orang yg salah supaya kita
sedar bahawa ALLAH MAHA PEMURAH &
PENYAYANG kerana mengingatkan kita
bahawa dia bukanlah pilihan yg hebat
untuk kita dan kehidupan kita pada
masa depan...


memang ALLAH sengaja menemukan kita
dengan orang yg salah supaya kita
dapat mengutip pengalaman yg tak semua
orang berpeluang untuk mengalaminya.


memang ALLAH sengaja menemukan kita
dengan orang yg salah supaya kita jadi
MANUSIA YG HEBAT JIWANYA.


memang ALLAH sengaja menemukan kita
dengan orang yg salah supaya kita
lebih faham bahawa CINTA YG TERBAIK
HANYA ADA BERSAMA ALLAH.


memang ALLAH sengaja menemukan kita
dengan orang yg salah supaya kita
LEBIH MENGENALI KEHIDUPAN YG TAK
SELAMANYA KEKAL...
nia!


Terima Kasih :)

Monday, 21 May 2012

Drogba tells Chelsea : I'm off :(

Drogba has left the building. Didier Drogba has confirmed he is leaving the club, and is likely to sign a £250,000-a-week contract with Chinese club ­Shanghai Shenhua. 


Bye2 My Blues Legend Didier Drogba,
 you're the man behind the twice season of Double Champions,
you're the man behind raised of chelsea on the right of time,
you're the man who save CFC from falling down,
you're the man who score the 1st Champion League,
 we bear you to stay but u had right to choose your own way,
 goodbye my LEGEND!!! we're always miss your action with the blues,
 thank to bring CFC on the TOP at Europe this season!!! it will be the last chanting for you my LEGEND.

Drogba started to cry when he informed John Terry, Frank Lampard and the rest: ‘We will no longer be together next season.’


















good bye DD11 :(


note:jika ingin tahu tahap kesetiaan seorang lelaki/kekasih, lihatlah pada kesetiaan beliau terhadap team bola kesayanngannya. -khairol reduwan
nia!

Terima Kasih :)

Sunday, 20 May 2012

UEFA Champions League Winners 2012!



fuhhh, mcm da takya nak bgtau lg kot. semua org da tau, huhu~





CHELSEA la kan :)
terbaek lah! tak sia2 berjaga sampai kol 6pg, hua3




*torres happy gila la kan, tak terucap dgn kate2, cettt :D



*super frankie, perancang terbaek, yeahhh~



*man of the match,







WE'VE SHOWN MANCHESTER CITY HOW TO BEAT NAPOLI
WE'VE SHOWN MANCHESTER UNITED HOW TO BEAT BENFICA

WE'VE SHOWN..WELL WE'VE SPECTATED THE WORLD HOW TO BEAT BARCELONA

AND LAST BUT NOT LEAST..WE'VE SHOWN REAL MADRID HOW TO BEAT BAYERN MUNICH

WE ARE WELL DESERVED TO BE CROWNED 2012 EUROPEAN CHAMPIONS!




BEHIND THE SCENES:MUNICH







tu jee, kbai :)

note:awak jangan kawan rapat rapat dengan kita,sebab kita takut kita akan jatuh hati dekat awak ♥
nia!

Terima Kasih :)

Sunday, 6 May 2012

THE GREAT!


BLUE is the colour!



*org same je yg amek :D







*jersi 2012/2013

KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!


note : If I could be with anyone, it'd still be you. It's not what I feel for you, it's what I don't feel for anyone else but you.-fatin hayati
nia!

Terima Kasih :)

Wednesday, 18 April 2012

THE BLUES ~














KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH! (:

nia!




Terima Kasih :)