Saturday, 13 April 2013

friends :))

assalamualaikum! :) heyheyyy. lama dah tak update blog nie. 
lagipon aku private blog nie buat seketika. ada lah sebab sebab yang tertentu. so, bila da rasa secure nie, tu yangg public balik blog kesayangan nie, hihi :D so, setelah lama tak update nie, ada lah sedikit cerita tentang aku, and my beloved friendsssssss :)



#Tennis Buddies :)

#classmates

okay, sambung......................
 last Monday, class aku, DBS 2A ada buat assignment management, kat Taman Mini Malaysia. so, tak nak cerita panjang lagi, usya gambau gambau bawah nie okay :D





















okay, yg paling bawah nie sweet kan? since sem 1 tau :D


the end. nie gambau dari 3 sumber yg berbeza. banyak lagi, tapi cukup lah nie kan? hihi, bye :)


nia!






Terima Kasih :)

5 comments:

  1. gamabr pun cantek.. aritu engat blog dh xde or banned ke ape.. rupe2 nye privac kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. gila ke da takde. syg oi blog nie, haha. tu lah, ade sbb private blog nie haritu

      Delete
    2. owh de sbb2 tertentu.. terus kepidup. always merayau bc blog org :)

      Delete