Saturday, 11 May 2013

gonna miss everything about us :')

assalamualaikum :)
okay lama gila tak update blog niee. busy sangat. #eh busy ke? haha. sekarang sedang final exam okayy. 3 down, 2 to go! :O fuhhh, jauh lagi perjalanan nie. hmm. okay sedau tak sedau, aku hampir sampai ke penghujung sem 2 nie. sobs. rasa macam pantas sangat masa berlalu kan :') rasa macam baru semalam daftar kelas sama sama dgn dorang (okay ini macam tipu :p) haha. mungkin terlalu leka berseronok dgn mereka sampai tak perasan yg masa itu berlari laju meninggalkan sesiapa yg lambat kat belakang sana, haaa. sem 2 nie terasa lebih rapat, erat, terikat and whatsoever lah yg sewaktu dengannya. mungkin sbb dua sem hidup sama sama kot, so semuanya pon lebih dari sem 1 :) apa apaa pon banyak jugak yg kami lalui bersama, haaa. insyaallah susah senang bersama. 

#us :')

sem 3 nanti mungkin semua tu tak kan berulang lagi. sebab bukan semua pon duduk hostel. okayy, part tu memang sedihhhh. takde lagi lepak ramai ramai kat #C202 #C203 #C204 #C205 #C010 :( even akan berlaku jugak benda yang semua orang tak nak tuh, hope persahabatan yg wujud still seperti sekarang :') 

i love them so much.


nia!









Terima Kasih :)